Ezzel a gyakorlatsorral izmot építhetsz extra súlyok nélkül mindössze 30 perc alatt

Az izomépítő edzések általában súlyokkal, súlyzókkal vagy kettlebellekkel zajlanak. Ezzel a 30 perces testsúlyos edzéssel azonban súlyok nélkül is fejlesztheted az erőd, építhetsz izmot és javíthatod a tartásod is.

Az edzés 10 gyakorlatot tartalmaz, mindegyikből két variációval. A mozdulatot 60 másodpercig végzed, 20 másodperc pihenő, majd elkezded a következő gyakorlatot. A 60 másodperc 20 másodperces pihenőre, 20 másodperces tartásra és egy utolsó 20 másodperces munkára van bontva.

Mivel nincs szükséged felszerelésre, ezt a gyakorlatot bárhol elvégezheted. Azonban a legjobb jógamatrac használata, ami kényelmesebb a talajon végzett gyakorlatok során.

A videó angol nyelvű, de az első néhány másodpercet leszámítva nem beszélnek benne, így egyszerű az edzőkkel együtt csinálni a gyakorlatokat.

Ajánlott cikkek

Friss cikkek

Tzatziki

A görög konyha elmaradhatatlan étele rengeteg különböző ízesítésben létezik. Most egy egyszerűen elkészíthető, mégis roppant ízletes változatot mutatunk be. Érdemes egy nappal előbb elkészíteni, hogy az ízek megfelelően összeérjenek.

Olvass tovább »

Chilli con carne

A chilli con carne (szó szerinti fordításban csilis hús) tartalmas és ízletes étel, ráadásul könnyen elkészíthető. Ha véletlenül többet főzünk belőle, kiválóan elvan a fagyasztóban is, amíg szükség lesz rá.

Olvass tovább »

Egyszerű paella

A paella egy ízletes és egészséges spanyol nemzeti étel. Eredetileg Valenciából származik, mára azonban a tradicionális spanyol konyha elengedhetetlen részévé vált.

Olvass tovább »

Egyszerű eper fagylalt

Mindenki imádja a fagyit. Minimális energiabefektetéssel saját magunknak is elkészíthetjük otthon, ami nem csak olcsóbb, de legalább olyan finom is lesz, mintha cukrászdába mentünk volna.

Olvass tovább »